Activitats d’estiu per a infants i adolescents

Les entitats esportives interessades a organitzar campus esportiu ja poden recollir la documentació a les oficines de l’IME (Plaça J. Manent). D'altra banda, fins al 20 de març resta obert el termini de presentació per a la realització de casals d’estiu durant el mes de juliol.

L'alcaldessa Núria Parlon acompanyada de diversos regidors ha visitat el nou mercat

L’Institut Municipal d’Esports (IME) ha obert la convocatòria pública per a la presentació de sol·licituds als campus esportius d’estiu d’enguany. Les entitats esportives interessades a organitzar aquesta activitat podran recollir la documentació a partir del dia 2 de març i hauran de lliurar-la abans del dia 20 de març, a les oficines de l’IME (Plaça J. Manent) de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 19 hores.

Casals d'estiu

Fins al 20 de març restarà obert el termini de presentació d’avantprojectes per a la realització de casals d’estiu durant el mes de juliol. Totes les empreses i entitats interessades a participar-hi tenen aquest temps per fer arribar les seves propostes. Les bases es poden consultar en aquest web o a la OIAC. Més informació, al telèfon 93 462 40 00  (ext. 3035) i a l’adreça electrònica: rodriguezrf@gramenet.cat.