Activitats del Centre de Normalització Lingüística L'Heura

Fins al divendres 22 es manté oberta la matrícula per als cursos de català dels nivells Inicial i Bàsic. A més, calen persones voluntàries per al programa "Voluntariat per la llengua".

Els dies 20, 21 i 22 de març estarà oberta la matrícula per als cursos de català dels nivells Inicial i Bàsic 1. El nivell Inicial s’adreça a persones que no parlen ni entenen el català i el nivell Bàsic 1 està pensat per a persones que no parlen català però que l’entenen una mica. L’horari serà de les 9.00 a les 13.30 h i de les 15.30 a les 20.00 h (divendres a la tarda, tancat). Recordeu que continua oberta la matrícula per al taller d’escriptura i per al curs Inicial adreçat al col·lectiu xinès. Per a més informació, truqueu al 93 468 40 48 o aneu a la rambla de Sant Sebastià, 98- 100, 5a planta.

20a edició del  "Voluntariat per la llengua"

Al CNL L’Heura calen persones voluntàries que puguin dedicar una hora per setmana a conversar amb un aprenent de català, perquè agafi fluïdesa i confiança amb la llengua. Aquesta edició començarà a principi del mes d’abril i es perllongarà fins al juny. El voluntariat permet ajudar a persones de diferents entorns o procedències a parlar en català i afavoreix l’intercanvi cultural. Per fer de voluntari només cal parlar habitualment català i disposar d’una hora per setmana, durant unes deu setmanes. Si us animeu, contacteu amb el CNL L’Heura al telèfon 93 468 40 48, escriviu un correu a vxl.heura@cpnl.cat o aneu a la rambla de Sant Sebastià, 98-100, 5a planta.