Activitats de Grameimpuls

L'Ajuntament, mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls, organitza entre d'altres la formació gratuïta "Fundraising: Tècniques de captació de fons per a projectes socials".

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza aquesta una formació orientada a empresaris i empresàries, i treballadors/es d'entitats d'economia social perquè coneguin les tècniques i estratègies que ofereix el fundraising. La sessió, que serà impartida per la consultora Femarec, SCCL,  tindrà lloc el 18 de maig (de 16.00 a 20.00), al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat.

Qualitat i bones pràctiques a l’activitat econòmica i comerços


Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza aquesta sessió amb l’objectiu d’aportar informació  sobre les normatives que ajudin al comerciant a desenvolupar la seva activitat segons el marc legal. L'activitat serà conduïda per Ramón Bueno, del Departament de Comerç, Fires i Disciplina de Mercat de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. La sessió, de 3 hores de durada, tindrà lloc el 25 de maig (de 14.00 a 17.00), al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat.

Programa “Accelera el creixement”

Pimec i la Diputació de Barcelona, amb el suport de diferents ens locals com Grameimpuls, reediten un any més el programa “ACCELERA EL CREIXEMENT” . Es tracta d'un programa anual per a empreses de la demarcació de Barcelona que estiguin en funcionament -han de portar com a mínim 5 anys d'activitat- i tinguin una estructura mínima de 3 treballadors. Altre requisit imprescindible, aquest menys formal, és una clara vocació per millorar, créixer i, fins a cert punt, internacionalitzar-se en els casos que sigui possible. El programa tindrà una durada de 10 mesos i més de 60 hores de suport per a l'empresa. Més informació al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (tel. 93 466 52 24 / e-mail: formacue@grameimpuls.cat).