Activitats a Ecometròpoli

El Centre d’Educació Ambiental ofereix un programa d’activitats que incideix en valors com la sostenibilitat i la protecció de la natura. El diumenge 1 (09.00) s'hi farà un taller d'interès ecològic i anellament d'aus.

El Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli torna a obrir les portes i ofereix un programa d’activitats que incideix en valors com la sostenibilitat i la protecció de la natura. Les famílies poden participar en accions com l’observació de rapinyaires a la serralada de Marina, excursions a peu o jornades d’anellament.

Ubicat al Recinte Torribera, Ecometròpoli, obre tots els dies de 8.00 a 15.00 hores.

Taller d’anellament científic d'aus al Besòs

El Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el museu de ciències naturals de Barcelona organitzen el taller Interès ecològic del Parc de Can Zam i taller d’anellament científic d’aus al Besòs. Durant l’activitat es descobrirà la importància del parc de Can Zam com a zona de transició entre la Serralada de Marina i el riu Besòs i comprovarem, mitjançant l’anellament d’ocells, la sorprenent varietat d’aus que viuen a la vegetació dels marges del riu.
Aquesta activitat, adreçada al públic familiar, es desenvoluparà el dia 1 de desembre de 9 a 13 hores. El punt de trobada és el llac del Parc de Can Zam.
Per informació i reserves podeu trucar al telèfon 93 256 22 20, en activmuseuciencies@bcn.cat www.agenda.museuciencies.cat