Acte de presentació del calendari de les dones 2015

El Museu Torre Balldovina acull dijous 11 de desembre l’acte de presentació del Calendari de les dones 2015, dedicat a l’esport femení.

Portada del calendari de les dones 2015

Santa Coloma de Gramenet, 10 de desembre de 2014.- Demà dijous 11 de desembre (18.00), a la sala d’actes del Museu Torre Balldovina, tindrà lloc l’acte de presentació del calendari de les dones de 2015. La presentació serà a càrrec de l’alcaldessa, Núria Parlon, i de la tinenta d’alcalde i regidora de Polítiques d’Igualtat, Lídia Guinart. A l’acte també assistiran representants i membres de les associacions i col·lectius de dones de la ciutat.Amb el títol «Campiones colomenques. Elles també guanyen», el calendari 2015, que edita l’Ajuntament d’aquesta ciutat en col·laboració amb el Consell local de les Dones per la Igualtat, la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de les Dones, està dedicat a les dones esportistes de Santa Coloma de Gramenet, per donar visibilitat el seu esforç.

L’alcaldessa Núria Parlon ha dit al respecte que “aquest calendari s’ha editat amb el convenciment que també cal donar visibilitat a l’esport femení d’elit. Sabem que la participació de nenes i dones en l’esport és molt valuosa per al propi esport, però també per a la societat en general, que s’enriqueix i guanya en igualtat i cohesió”Les dones esportistes protagonistes del calendari 2015 i l’esport que practiquen són aquests: Noelia Medina (atletisme), Beatriz Alfonso (escacs), Grace Tara Lloret (patinatge), M. José Díaz (petanca), Sonia Miras (pols), Míriam Diéguez (futbol), Begoña Curero (natació), l’equip de futbol-sala Unión-Las Palmas, l’equip Bàsquet Draft Gramenet, Jennifer Nevado (llançament de martell), Noa i Carlota Ruiz (gimnàstica artística) i  l’equip de futbol-sala Marfil Santa Coloma. **Us adjuntem la imatge de la portada del calendariPer a més informació i/o contactes:Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat