Aconseguiu el mocador solidari de Festa Major!

Els colomencs i colomenques que vulguin lluir el mocador de la Festa Major col·laboraran amb el Programa Municipal d’Aliments solidaris.

Aquesta Festa Major d’Estiu tindrà un caràcter més solidari i reivindicatiu que mai. Entre les diferents accions previstes, destaca enguany el mocador de Festa vinculat en aquesta ocasió amb el Programa Municipal d’Aliments Solidaris. De fet, tothom que vulgui lluir el mocador haurà d’aportar dos litres de llet i un envàs de cacau en pols, galetes o cereals, en els punts de recollida estipulats (veure sota). La recaptació d’aquests aliments aniran destinades al mencionat Programa Municipal d’Aliments Solidaris, una iniciativa de l’Ajuntament, que ofereix aliments bàsics a les persones i/o famílies de Santa Coloma que tenen dificultats econòmiques.

En concret la iniciativa del mocador solidari de Festa Major està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Creu Roja Barcelonès Nord i Damm.

Els punts i horaris per lliurar els aliments mencionats i poder obtenir el mocador solidari (fins exhaurir existències) seran:

  • Dijous 31 d’agost, de 16 a 20h a l’avinguda de Llorenç Serra, 49
  • Divendres 1 de setembre d’11 a 13.30h i de 18 a 21h a la plaça de la Vila
  • Dissabte 2 de setembre d’11 a 15h i de 18 a 21h a la plaça de la Vila
  • Diumenge 3 de setembre d’11 a 15h i de 18 a 21h a la plaça de la Vila

Més informació al web de la Festa Major de Santa Coloma.