9a jornada del cineclubisme català

La Federació catalana de cineclubs i Cineclub Imatge organitzen aquesta trobada el dissabte 18 a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré.

Aquest dissabte 18 es celebra a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré la 9a Jornada del Cineclubisme Català, amb activitats obertes a tothom.
Al matí, a les 10:30, tindrà lloc una conversa entre la directora de cinema belga Agnès Varda i el director català José Luis Gueri . L'Agnès Varda ha estat considerada com una de les precursores de la Nouvelle Vague i del cinema feminista. I, per la seva banda, Guerin és un dels cineastes més personals amb films com "Inisfree" i el documental multipremiat "En construcción".

9a JORNADA DEL CINECLUBISME CATALÀ. PROGRAMA

09,30 - 10,15.- Rebuda dels cineclubistes + esmorzar + Visita exposició “Tot recordant Miquel Porter”
10,30h – 12,30.- “L'autor i el seu públic”. Conversa entre Agnès Varda i Jose Luís Guerín.
16,00.- Assemblea General de la Federació catalana de cineclubs.
18,00h.- Lliurament dels Premis Jose Maria Nunes de la Federació catalana de cineclubs 2013
18,30h.- Projecció “Accatone”. (PP Pasolini)  Recordem 10 anys de la mort del Miquel Porter i Moix i celebrem l'any Pasolini. Projecció d'“Accatone” de Pasolini presentada per Martí Porter Huerre (Ass. Amics de Miquel Porter) i Juan Manuel García (Cineclub Ass. Enginyers de Barcelona + Grup Pasolini).
20,35h – 21,15.- Concert de Boris i l’altra banda presentant “Casassades d’en Porter”. Interpreten cançons de Miquel Porter i Enric Casasses.  
Organitzen:

  • Cineclub Imatges
  • Federació catalana de cineclubs

Amb el suport de:

  • Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
  • Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
  • Sala Singuerlín