78.757 colomencs, han estat convocats aquest diumenge a les urnes -ACTUALITZAT-

Normalitat i increment de la participació en la jornada electoral a la nostra ciutat. Podeu seguir l'escrutini des del web oficial de la Generalitat de Catalunya.

Avui diumenge, 27 de setembre, els col·legis electorals han tornat a obrir les portes perquè la ciutadania voti la composició del Parlament de Catalunya. Considerades com a molt importants per tots els partits polítics que hi concorren, les eleccions determinaran el repartiment dels 135 escons de la cambra catalana entre les candidatures (9) que s’hi presenten. A la nostra ciutat, el nombre de electors és de 78.757. La jornada electoral s'ha desenvolupat amb total normalitat, amb unes dades de participació superiors en una mitjana de 7,5 punts respecte a les de les autonòmiques de 2012.

Els 24 col·legis electorals de Santa Coloma de Gramenet han obert les portes a les 9.00 h del matí i les tanquen a les 20.00 h. En aquest període de temps, les persones registrades en el cens electoral podran d’adreçar-se a la taula que els pertoqui per exercir el dret de vot. A cada centre, hi haurà un equip d’informadors que solucionaran els dubtes que tinguin els electors relacionats amb el procés de votació.

El desenvolupament de l’escrutini es pot seguir en línia, a partir del moment en què s’obrin les urnes, des d'aquesta pàgina web específica de la Generalitat. En concret cliqueu aquí per seguir l'escrutini. D’altra banda, el nostre web municipal té una secció específica dedicada als comicis de diumenge en què qualsevol persona, introduint-hi el DNI, sabrà en quina taula ha de votar. Podeu seguir les dades ja definitives de participació a la nostra ciutat clicant aquí. Finalment, cal destacar que dispositiu de seguretat serà l’habitual en aquesta mena d’esdeveniments. Agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra garantiran que la jornada transcorri amb normalitat.

Transport adaptat perquè tothom pugui anar a votar

Els ciutadans i les ciutadanes, que hagin d’utilitzar el servei de transport adaptat durant la jornada electoral del proper dia 27 de setembre, poden trucar al Servei d’Assumptes Generals (93 462 40 00,  extensions 3056, 2709 i 3068) de l’Ajuntament. Aquest vehicle funcionarà de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 hores.