4a edició de la Diada de la Primavera de la serra d’en Mena

Amb el lema «Condivèrsia (convivència, diversitat, diversió)», els barris del Fondo, el Raval, els Safaretjos i Santa Rosa celebraran aquest dissabte, 5 de maig (de 10.00 a 14.00 h), al parc dels Pins, la Diada de la Primavera, la festa comunitària que arriba a la quarta edició.

S’han preparat 24 activitats (adreçades a tota la família), que han estat organitzades per 18 associacions ciutadanes, 7 centres educatius i 2 centres de salut, amb la col·laboració de diversos serveis municipals.

A la Diada de la Primavera hi ha propostes que giren al voltant de la convivència, l’estima pels barris i els hàbits saludables com ara el Jardí del barri, que enguany comptarà amb la participació de 400 nens i nenes; el Tastet de tothom, un vermut intercultural i saludable, o el Cros del Motocròs, la milla urbana de la serra d’en Mena. No hi faltaran els tallers i les actuacions musicals com la del grup marroquí Naïm, la gimcana del Tresor de les Mil Històries,

les activitats de promoció del medi ambient i un torneig d’escacs. La jornada finalitzarà amb una festa holi gratuïta al voltant de les 13.00 h.

La Diada de la Primavera forma part de la programació comunitària que implica el Projecte d’intervenció comunitària intercultural, que cogestionen l’Obra Social “la Caixa”, la Fundació Carta de la Pau i l’Ajuntament.