30è aniversari de l'Agrupació amb un mes de cultura i comerç

Al llarg dels trenta anys de vida, l’Agrupació, que durant molts anys fou coneguda per la sigla ACI, ha realitzat moltes lluites i accions a la ciutat per aconseguir un sector econòmic viu.

La fotografia tindrà un protagonisme especial durant aquest mes: a molts aparadors hi trobareu imatges antigues de Santa Coloma i podreu participar en un concurs de fotos a Internet amb l'etiqueta #CulturaiComerç (en trobareu més informació al perfil de Twitter @totama.cat).

Dissabte 1 d’abril, durant tot el dia, hi haurà mercat als carrers de Sant Jeroni, Major i Josep Anselm Clavé. A l’avinguda de la Generalitat s’instal·larà la Fira d’Artesania i Productes Naturals, i a la plaça d’en Manelic (11.00) es farà una exhibició de pintura en viu.

El programa d’actes culturals d’abril té el suport de l’Ajuntament i compta amb la col·laboració d’Els Coloristes, l’Agrupació Colomenca d’Aficionats a la Fotografia (ACAF) i la companyia colomenca de teatre i varietats Cocoteva.

30 anys d'Agrupació
Al llarg dels trenta anys de vida, l’Agrupació, que durant molts anys fou coneguda per la sigla ACI, ha realitzat moltes lluites i accions a la ciutat per aconseguir un sector econòmic viu. Els darrers anys l’entitat ha fet un canvi d’imatge, de direcció i de cos tècnic per afrontar els reptes actuals i adaptar-se a les necessitats del comerç. Aquesta etapa agafa un nou impuls al barri del Fondo, on, arran del tancament recent de l’associació Fondo Comerç, l’Agrupació mantindrà les activitats a la zona i el suport al comerç local i a la diversitat.

Al llarg d’aquest any, totes les accions vinculades a l’Agrupació tindran relació i recordaran el trentè aniversari. Activitats arrelades al calendari ciutadà com la fira Sabors del Món, l’Open Night, les Rebaixes a la Fresca, el Black Friday o la Campanya de Nadal tindran el segell commemoratiu.

D’altra banda, per a l’octubre, ja s’organitza una forta campanya de dignificació del comerç local i una trobada de comerciants, actes que seran el punt àlgid de la celebració.