23 comparses desfilaran dissabte pels carrers a la Gran Rua de Carnaval

Un total de 23 comparses desfilaran dissabte en la Gran Rua de Carnaval, l’acte més important d’aquesta festa de les disfresses que tindrà lloc a la nostra ciutat al llarg de tot el cap de setmana. El Carnaval 2009 comença divendres (12.00), al parc d’Europa amb una concentració lúdica protagonitzada pels alumnes dels instituts.

Les comparses participants en la Gran Rua es concentraran a les 17.30 hores de dissabte a la plaça del Rellotge, des d’on, una hora més tard, tindrà lloc la sortida. A les 20.00 hores S.M. Carnestoltes llegirà el pregó i es lliuraran  els premis a les millors comparses a la plaça de la Vila.

Finalment, diumenge (12.00), hi haurà animació infantil a la plaça de la Vila amb el grup Flic Flac.
El Carnaval té enguany altres sorpreses com el festival de chirigotas de la Hermandad Rociera Los Varales, que es va celebrar el dia 15 a l’Auditori o el Carnaval dels Animals, de Camile Saint-Saëns, que tindrà lloc, també a l’Auditori, el 8 de març.

D’altra banda,  qui vagi disfressat el dia 21  (abans de les 12.00)  a qualsevol dels tres mercats municipals, s’endurà la medalla per participar en el concurs que els paradistes  han organitzat, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma. Una comissió triarà les tres millors disfresses, els portadors de les quals obtindran un magnífic trofeu.