21a Edició de l’Expocoloma, la fira comercial més important de la comarca del Barcelonès nord

La Fira multisectorial de referència del Barcelonès Nord, l’Expocoloma, posa en marxa la seva 21 edició, que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de setembre a Santa Coloma de Gramenet.

Enguany el parc firal s’ubicarà al vial de Can Zam, ja que l’emplaçament habitual –el Parc d’Europa- està en obres. Properament es presentaran les principals novetats i el programa d’activitats de la Fira. Del període de preparació de l’Expocoloma 2009 cal destacar-ne la forta implicació del sector comercial colomenc.

En aquesta edició, l’entitat Centre Comerç es farà càrrec del cost dels estands dels seus socis. Aquesta iniciativa respon a la voluntat de Centre Comerç de recolzar els comerciants en temps de crisi, aprofitant l’esdeveniment promocional de la ciutat amb més afluència de gent; una oportunitat única per fer-se veure. Així, Centre aposta per reforçar la presència del petit comerç a l’Expocoloma. Els socis disposaran d’un  estand de 2x2 metres amb una imatge corporativa de Centre Comerç unificada per a tots els estands.