1a. Festa del Llibre Infantil "Menuda Lletra" a Santa Coloma

El 5 d’abril es farà a Santa Coloma de Gramenet la 1a. festa del llibre infantil “Menuda lletra”, que vol promocionar la lectura entre els més petits.

Cartell del primer Santa Jordi Infantil

Santa Coloma de Gramenet, a 3 d’abril.- En el marc de les polítiques d’atenció i suport a la infància que l’Ajuntament està desenvolupant a la ciutat, aquest proper dissabte 5 d’abril, d’11 a 20 hores, se celebra als jardins de Can Sisteré i la Biblioteca Central la primera festa del llibre infantil a Santa Coloma de Gramenet, anomenada “Menuda Lletra”, que neix amb l’objectiu d’apropar el món de les lletres als més menuts.

La presentació del programa va tenir lloc ahir a la Biblioteca Central (11:00h). Hi han intervingut la regidora de Cultura, Petry Jiménez; la regidora de Infància i Joventut, Laia Tordera; la propietària de la llibreria Carrer Major, Dora Julián, i la representant de la cooperativa Abacus Santa Coloma, Rosa Díaz.  Aquests dos establiments, Llibreria Carrer Major i Abacus, són col·laboradors en l’organització d’aquesta festa destinada a la promoció de la lectura entre els més petits.

El que s’espera sigui un esdeveniment lúdic i familiar comptarà dissabte amb la participació de cinc col·lectius de les arts escèniques de Santa Coloma – Cia. Irrepresentable, El Que Ma Queda de Teatre, Blanco Amistad, Les Colomes i L’Avalot- que durant el dia faran representacions i activitats adreçades a un públic infantil i familiar. Aquesta Festa complementa el programa d’actes de l’Ajuntament i de les entitats colomenques, en el marc de la propera Diada de Sant Jordi.

El Senyor del Anells i un drac molt especial

A la festa Menuda Lletra es podran comprar llibres, descobrir una versió diferent i divertida d’El Senyor del Anells, provar l’experiència d’enfilar-se en un sofà gegant, participar en tallers per aprendre a fer punts de llibre, escoltar un drac molt especial i convertir-se en artistes de les flors de paper, entre d’altres activitats previstes. La Llibreria Carrer Major i la cooperativa Abacus oferiran les darreres novetats de literatura infantil i les companyies de teatre mencionades animaran la jornada amb diferents activitats i espectacles.

Dos espais, un dia ple de sorpreses


Els jardins de Can Sisteré es dividiran en dos espais amb activitats per a tots els públics:

ESPAI ABACUS

A partir de les 12:00 trobareu en Gerònimo Stilton, l’Elvis Riboldi i Patatu, que es voldran fer fotos amb el públic assistent que ho vulgui i us convidaran a escoltar uns contes que us deixaran amb la boca ben oberta:

12 h. Conta-contes de l’editorial Cruïlla

13 h. Angels Bassas contarà contes de Patatu

I després de berenar, l’escriptora Elena Ferro signarà llibres de “Els contes del Follet”, a partir de les 18 h.

I per arrodonir la jornada, durant  la tarda hi haurà la festa d’aniversari de l’Elmer, que fa 25 anys.

ESPAI LLIBRERIA CARRER MAJOR

Aquest espai començarà ben matiner:

A les 11 h. L’escriptor colomenc Rodolfo del Hoyo explicarà el conte del Cargol Manel als  nens i nenes de 6 a 8 anys.

A les 11.30 el mateix autor farà una xerrada amb els nens i nenes més grans, de 9 a 12 anys.

A les 12'30 hi haurà una activitat doble: l’escriptora Georgina Duran presentarà el llibre de manualitats "Un viatge amb costures", i la il·lustradora Núria Alcaraz farà un taller gratuït per als nens i nenes a partir de 4 anys.

A la tarda hi haurà dues presentacions de llibre amb la presència dels autors:

A les 18.30 h. Cesc Noguera presentarà i signarà el llibre “La senyora Maria”.

A les 19.15 h. Júlia Díez presentarà i signarà el llibre “El cumhacht de Ethan”.

*Us adjuntem arxiu amb el cartell de promoció de la jornada “Menuda lletra”