1a Assemblea dels Municipis Catalans Lliures de Tracta

Santa Coloma és municipi coordinador de la Red de Municipios Libres de Trata i l'alcaldessa Núria Parlon ha participat a la presentació de la trobada d'aquest dissabte 11.

La Xarxa de Municipis Lliures de Tràfic de Dones i Nenes celebrarà aquest dissabte 11 de febrer a Sant Boi de Llobregat la I Assemblea de Municipis Catalans Lliures de Tracta amb la participació del nostre Ajuntament.
En aquesta primera assemblea, estan convocats a participar representants dels  municipis i diputacions de Catalunya que s'han adherit en l'últim any a aquesta xarxa que busca combatre el tràfic de dones i nenes per a l'explotaci ó sexual.

Per explicar els objectius de la xarxa s'ha fet aquest divendres un acte de presentació al Centre Cívic Urgell (c / Urgell 145, Barcelona) on, entre altres qüestions, s'ha donat a conèixer la iniciativa que prepara la  Xarxa per impulsar una iniciativa lesgislativa popular (ILP) contra el tràfic a Catalunya. L'alcaldessa, Núria Parlon, ha participat en aquesta presentació acompanyada de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; i la vicepresidenta del Movimient Democràtic de Dones, Cristina  Simó .

A Espanya unes 45.000 dones i nenes són víctimes de tràfic cada any. A Europa  500.000 i al món més de tres milions.