18a Diada d'Ensenyament Públic

Es presenta aquest dimarts 6 (18.00) a Can Sisteré i els actes central tindran lloc el proper diumenge 11 a la plaça de la Vila.

Aquest dimarts 6 de maig (Can Sisteré, 18.00) tindrà lloc la presentació de la 18a Diada de l’Ensenyament Públic amb una conferència sobre el tema «Esport educatiu», que anirà a càrrec d’Albert Batalla, degà de la Facultat de Formació del Professorat de la UB i professor del Departament de Didàctica de l'Expressió Musical i Corporal de la UB.

DIUMENGE 11 DE MAIG

Actes de la Diada a la plaça de la Vila (de 10 a 14h)

El diumenge 11 durant tot el matí hi haurà la fira d’estands dels centres educatius i de les entitats de la ciutat. la ciutat.la ciutat. la ciutat.la ciutat.la ciutat. També podrem gaudir de diferents activitats, com ara tallers, jocs, música en directe, encistellar amb una cistella boja, passi de models...

Els alumnes del CFGS d'Animació d'activitats físiques i esportives de l'IES La Bastida han preparat jocs per gaudir tot el matí de 11.30 a 13h.

Als jardins de Can Sisteré

Voleu que us ensenyin què és el Cricket i com jugar?. Veniu diumenge als jardins de Can Sisteré.

Al Poliesportiu de Can Sisteré

  • De 10 a 12h, l'UCA us ensenyarà diversos esports d'atletisme
  • De 12 a 14h, Voleu patinar amb 4 rodes? veniu i mireu que es pot fer amb els patins de 4 rodes. Porteu els vostres patins o us els deixarem.

Al Teatre Sagarra

Mostra d'activitats extraescolars de diferents AMPAS de la ciutat

  • 9.00h AMPAS Torre Balldovina, Fray Luís de León i Santa Coloma
  • 10.15h AMPAS Pallaresa, Banús i Les Vinyes
  • 12.15h AMPAS Salvatella i Numància

Cal entrada. Aforament limitat.

A l'Auditori Can Roig i Torres

  • 10.30h a 11.30h Actuació dels alumnes de Musicaula
  • 12.30h Presentació de la 2a edició del projecte "Santa Coloma Sona"

Actes reivindicatius

Lectura del manifest de la Diada a càrrec de Paco Gallardo, professor emèrit de l'IES Puig Castellar. A les 12.00 hores a la plaça de la Vila.

Després de la lectura del manifest, Fem soroll per l'Escola Pública, porteu els tabals, panderos, tambors, cassoles...L'Escola Pública fa soroll contra les retallades. Amb la participació de BatuKomas.

Recordeu porta la samarreta groga!

 

D'altres activitats

A les biblioteques de la ciutat, ens explicaran contes saludables.

  • Biblioteca Can Peixauet: dimecres 7 de maig (18h) "El dia que es van anar els aliments saludables" amb Mari Carmen Molina.
  • Biblioteca Singuerlín Salvador Cabré: dijous 8 de maig (18h). Entrants: "L'abecedari dels aliments Primer plat: Sopa de calabaza Segon plat. ¡Vaya apetito tiene el zorrito! Postres: Poema de olores. A càrrec de La maleta de Lili.

Al Casal del Mestre. Dijous 15 de maig, inauguració de l'exposició "Mirades a l'educació". Fotos de Joan Guerrero i textos de Joan Domenech.