172 persones es beneficiaran de la nova convocatòria dels plans d’ocupació

Un total de 172 persones es beneficiaran de la nova convocatòria de plans d’ocupació que l’Ajuntament, a través de l’empresa municipal Grameimpuls, posarà en marxa abans que finalitzi l’any.

L’empresa municipal ha començat ja el procés de selecció de les persones que podran gaudir d’aquesta nova edició. Els contractes tindran una durada d’entre els 6 i els 12 mesos.

La millora dels serveis a les persones, de la via pública i dels equipaments, així com el foment de les noves tecnologies són els àmbits més destacats d’aquesta nova convocatòria. En aquest sentit, les contractacions cobriran places d’agents d’igualtat per al futur centre de recursos per a dones, La Ciba, personal per al programa dels Patis Oberts o agents cívics, entre d’altres. 

Els plans d’ocupació són programes de contractació de treballadors i treballadores en situació d’atur per al desenvolupament d’obres i serveis d’interès social a la nostra ciutat. Aquesta nova convocatòria està impulsada per la Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i gestionada per l’Ajuntament, a través de Grameimpuls.