Els dies 4 i 5 de setembre

Un Corretapa de Festa Major com a mostra de suport a la restauració local

La Festa Major viurà el seu tradicional Corretapa amb un estricte compliment de la normativa sanitària. Les degustacions es faran amb les persones assegudes a l’interior dels establiments o a les seves terrasses.

El compromís municipal amb el sector de l’hostaleria i la restauració –molt afectats per les restriccions sanitàries dels darrers mesos- és manté ferm, i per això no podia faltar enguany el Corretapa de Festa Major, dissabte 4 i diumenge 5, de 12:00 a 15:00 hores, en establiments repartits per tota la ciutat.

Es farà una versió del Corretapa adaptada a la situació sanitària, amb totes les mesures vigents de protecció de la salut de les persones, sense utilitzar les barres dels bars i restaurants, i amb les tapes i begudes a consumir asseguts a les taules de les terrasses i interiors dels locals, respectant la limitació dels aforaments que determina actualment el PROCICAT.

Tapa més beguda a partir de 2,5 euros

En la franja horària esmentada, es podrà degustar una tapa acompanyada d’un got de cervesa o vi a una quarantena d’establiments de Santa Coloma que oferiran majoritàriament a la ciutadania tastets representatius de la cuina mediterrània. El preu oscil·larà entre 2,5 i 3 euros per consumició.

Des de l’Ajuntament fem una crida a viure aquesta edició molt especial del Corretapa amb alegria i responsabilitat, i per tant caldrà respectar les mesures de seguretat sanitàries i seguir en tot moment les indicacions dels restauradors participants.