Torna l’activitat als equipaments cívics de Santa Coloma

Es podran utilitzar els espais per a reunions sota la normativa sanitària vigent i s'obre l'oferta de 28 tallers als centres cívics en la programació de tardor.

Durant aquest mes de setembre, els equipaments cívics de Santa Coloma de Gramenet obriran de forma progressiva i parcial adaptant-se a la normativa vigent en cada moment, tal i com es va aprovar al Ple de l’Ajuntament del passat mes de juliol.

En general, es podran utilitzar els despatxos per a reunions, amb un màxim de dues persones i respectant la distància de seguretat, i sales per a màxim 10 persones amb sol·licitud de reserva prèvia. Els centres cívics obriran des de les 16 a les 21 hores i els altres equipaments -casals municipals i espais associatius- estaran actius a mida que es pugui garantir el normal funcionament. D’aquesta manera, s’aniran posant en marxa les activitats organitzades tant pel teixit associatiu com les pròpies municipals, sempre adaptades a la normativa sanitària vigent del moment per tal de preservar la salut ciutadana.

Programació de tallers als centres cívics per a la tardor 2021

Els centres cívics municipals ofereixen per aquesta tardor un total de 28 tallers lúdics i formatius relacionats amb el cos i la ment, l’aprenentatge d’idiomes, l’art, la creativitat o la gastronomia, entre d’altres temàtiques.

La inscripció als tallers és oberta i es tancarà el 24 de setembre o quan s’exhaureixin les places. Com a novetat d’enguany, tant la inscripció com el pagament de l’activitat s’haurà de fer virtualment a través de www.tallersccgramenet.com. Els tallers començaran a partir del 4 d’octubre.

A causa de la situació actual i per tal de garantir la distància de seguretat entre les persones que hi participin, s’han reduït les places per a cada taller. Així doncs, les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció i es confirmaran un cop s’hagi efectuat el pagament corresponent.

Els tallers de tardor se sumen i complementen l’oferta d’activitats, exposicions i actes que les entitats i associacions de la ciutat organitzen habitualment en aquests espais propers a la ciutadania.

Els equipaments cívics de Santa Coloma

La ciutat compta amb una xarxa de 16 equipaments cívics, entre centres i casals, repartits per tota la ciutat que tenen un paper cabdal com a espais de trobada i relació entre la ciutadania i les entitats i les associacions locals. També són un espai d’aprenentatge cultural i personal que ofereixen cada temporada cursos i tallers a més d’altres activitats proposades pels ciutadans i el teixit associatiu colomenc.