Santa Coloma, capital gastronòmica aquest cap de setmana

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha inaugurat la IV Mostra Gastronòmica, una fira que, ubicada a la Rambla de Sant Sebastià, ofereix durant tres dies degustacions amb les propostes més innovadores dels principals restaurants de la ciutat i interessants activitats en paral·lel.

###NEWS_VIDEO_1###

 

Amb el tradicional tall de cinta per part de l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha quedat inaugurada la quarta edició de la Mostra Gastronòmica, que acull la rambla de Sant Sebastià durant tot un cap de setmana. L’alcaldessa -acompanyada del tinent d’alcalde executiu de Serveis Interns i Promoció Econòmica, Joan Carles Mas; el  tinent d’alcalde executiu de Serveis Territorials i Comerç, Esteve Serrano; el president de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), Josep Colldeforns; i el president de l’Associació Colomenca d’Oci i Restauració (ACOR), Francisco Molina- ha fet un recorregut pels 25 expositors que ofereix enguany la Fira.

 

A més de les demostracions dels principals restaurants de la ciutat i de l'Escola de Restauració de Santa Coloma, i els tasts oberts als públic, destaquen d'altres activitats complementàries. Dissabte (13.00), el catedràtic Claudi Mans, oferirà la conferència "El món alimentari del futur: el projecte Torribera". A la tarda (19.30), Jesús Carrasco parlarà de "Terrasses i paisatge urbà". Finalment, el diumenge (13.30), el tinent d'alcalde Esteve Serrano exposarà el tema "Els mercats municipals com a referència de l'alimentació fresca, sana i saludable".

En la seva quarta edició, la fira es consolida com un dels esdeveniments gastronòmics destacats a Catalunya, pel que fa a nombre de visitants, qualitat de les tasts i de les demostracions. Aquest any s'estima que la Mostra rebrà al voltant de 50.000 persones durant els tres dies, que podran comprovar l'alt nivell de la restauració colomenca .