Reforç estiuenc de la neteja a l'espai públic

Per mantenir en bon estat l'espai públic en aquestes èpoques de més calor, amb poques pluges, es redobla la neteja i al recollida de mobles.

Fins al 31 d'octubre, s'incrementa de forma significativa l'ús de l'aigua -freàtica- en la neteja dels carrers, donant suport així a l'escombrada diària manual ia l'intensiu escombratge setmanal que es duu a terme de forma mecànica amb escombradora i bufadora.

Es duran a terme hi ha 6 serveis diaris amb camions cisterna, de dilluns a divendres, 3 de matí, 1 de tarda, 1 de tarda-nit i 1 de nit. Els caps de setmana i festius el servei queda compost per un camió al matí i un altre a la tarda.

Per mantenir en bon estat l'espai públic en aquestes èpoques de més calor, amb poques pluges, es redobla la neteja amb aigua, amb baldejos extraordinaris. El reforç es planteja amb una cisterna en horari de tarda i nit, una hidronetejadora en horari de tarda i l'ampliació del servei els caps de setmana.

Neteja de contenidors

A més de la neteja en carrers i places, es reforça especialment la neteja interior dels contenidors, passant la neteja dels contenidors de recollida orgànica de quinzenal a setmanal i la dels contenidors grisos de mensual a quinzenal. A més, s'incorpora a l'aigua freàtica utilitzada un nou aromatitzant d'olors floral i llimona per evitar molèsties a la ciutadania.
També es reforçarà la neteja exterior dels contenidors a tota la ciutat.

Recollida de residus voluminosos, mobles i trastos vells

Després de l'ampliació realitzada en aquest servei municipal a principis d'any, ara es torna a reforçar amb un camió més cada dia de dilluns a dissabte, passant a 8 camions diaris.

Per contactar amb el servei municipal gratuït recollida de mobles i trastos vells, cal trucar al 93 385 73 12, de dilluns a divendres, de 08:00 a 21:00 hores.