Recollida de polseres de l'acció solidària del festival UNITE With Tomorrowland 2019

Totes aquelles persones participants en l’acció solidària vinculada amb el festival UNITE With Tomorrowland inscrites a la llista podran aconseguir les seves polseres divendres 26 de juliol, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h, i el mateix dissabte 27 de 10 a 13 h, al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar.

És obligatori portar el DNI, passaport o padró per identificar-se i acreditar la residència a Santa Coloma, i prèviament haver agafat torn mitjançant el sistema de cita prèvia del web municipal, haver fet la inscripció a la llista i dut a terme l’acció solidària al local del carrer Llorenç Serra, 49 o a les entitats col·laboradores.

 Aquesta polsera es podrà recarregar vía web utilitzant el codi imprès al revers de la placa de la polsera, o al mateix recinte el dia del festival.

 No es col·locaran polseres a aquelles persones no inscrites prèviament dins l’acció solidària, i que no puguin acreditar la seva residència a Santa Coloma mitjançant la presentació de la documentació esmentada. Les polseres s’entregaran i col·locaran únicament a les persones inscrites i no s’entregaran per a terceres persones. No s’entregaran polseres al Parc de Can Zam el dia de celebració de l’esdeveniment.