Nova web del Centre Comarcal d’Atenció d’Animals de Companyia del Barcelonès

El Centre Comarcal d’Atenció d’Animals de Companyia del Barcelonès (CCAAC) ha posat en marxa una web en la què es pot visualitzar el cens dels animals acollits en aquest equipament comarcal ubicat a Badalona (Camí dels Xiprers, s/n)

Els usuaris tenen l’oportunitat, a través d’aquesta nova pàgina, de conèixer l’activitat del centre i de veure quins animals –gats i gossos- són susceptibles de ser adoptats. Igualment, les persones que hagin perdut un animal de companyia i l’estiguin cercant poden consultar si es troba al CCAAC. La nova web inclou, tanmateix, sengles apartats en els què els usuaris i usuàries es poden informar sobre les campanyes i les activitats que duu a terme el centre. 

El CCAAC es va posar en marxa a principis del passat mes d’abril i en l’actualitat acull ja prop d’un centenar d’animals. El centre s’encarrega de la recollida d'animals abandonats, perduts o ensalvatgits, de l'acollida i custòdia dels animals recollits o rebuts en cessió, així com de tasques per a la recuperació d'animals i per a l'adopció dels animals recollits. El Consell Comarcal del Barcelonès gestiona aquest servei en virtut del conveni subscrit amb els ajuntaments de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet. El CCAAC està integrat a la Xarxa de Centres d'Acollida d'Animals Domèstics i de Companyia de la Diputació de Barcelona.