La piscina de Can Zam inaugura la temporada d'estiu

La piscina de Can Zam obrirà aquest dilluns, 14 de juny, i tancarà el 12 de setembre. La primera setmana fins al 22 de juny ho farà només en horari de tarda.

En dies laborables s'hi podrà accedir des de les 15 h fins a les 19 h i el cap de setmana des de les 10 a les 19 h, i partir del 23 de juny s'amplia l'horari de les 11 a les 19 h i es mantindrà el del cap de setmana, que també serà vàlid per a festius (10 a 19 h).

Els preus de l'entrada puntual oscil·laran entre els 4,25 € i els 6,85 €, segons sigui per a dies feiners o dies festius i en funció de la persona que la compri, si és adulta, menor, jubilada o amb diversitat funcional.

Els abonaments de temporada per a tota la família costaran 203,70 €. També n'hi ha per a adults (102 €) i per a menors de 14 anys (64,65 €). Pel que fa als abonaments intransferibles de deu entrades, tenen un cost de 51,90 € per als adults, i de 42,75 € per a menors, jubilats i persones amb diversitat funcional.

Aquest estiu, seguint les mesures de prevenció i contenció per la COVID-19, les instal·lacions continuen mantenint un seguit de normatives pel que fa a l’ús, gestió i funcionament de la Piscina Municipal de la ciutat. La compra d’entrada es a la recepció del centre però prèviament han de deixar les seves dades a través d'aquest ENLLAÇ

D’aquesta manera, s’ha marcat que és obligatori respectar la distància de 2 metres de seguretat entre els assistents, fer ús de la mascareta a l’hora de moure’s per l’espai, desinfectar-se les mans, canviar-se el calçat a l’entrada i sortida de la platja de les piscines o dutxar-se abans d’entrar a l’aigua. Al mateix temps, si es pateix algun símptoma com febre o malestar, es demana no accedir a les instal·lacions i posar-se en contacte amb el Departament de Salut. L’aforament serà d’un màxim del 70% de la seva capacitat.