La mostra ‘Violència: tolerància zero’ romandrà a la plaça de la Vila fins al dia 21 de març

L’exposició itinerant de l’Obra Social de la Fundació La Caixa “Violència: tolerància zero”, s’inaugura dilluns, 26 de febrer (13 hores), en una carpa instal•lada a la plaça de la Vila, on romandrà oberta, de 9 a 14 i de 15 a 20 hores de dilluns a divendres i d’11 a 15 i de 17 a 21 hores els dissabtes, diumenges i festius fins al dia 21 de març.

Aquesta mostra, adreçada a tots els públics, vol contribuir a sensibilitzar la ciutadania en torn a la lluita contra la violència de gènere, la violència domèstica i els maltractaments. En cinc espais diferenciats, es ressalta la importància de la prevenció tant en l’àmbit familiar com en l’escolar, mitjançant l’educació en valors, i l’eliminació de qualsevol justificació social associada al maltractament i s’informa dels diversos recursos existents per a les víctimes.

La mostra recorre diverses ciutats d’Espanya, i està encaminada a eliminar qualsevol justificació social associada als maltractaments i ens ofereix un recorregut complet que parteix de la identificació del problema, i continua amb una anàlisi, un diagnòstic i la proposta de vies de prevenció. L’entrada a l’exposició és gratuïta i hi ha la possibilitat de realitzar visites escolars amb cita prèvia al telèfon 93 462 25 34.