La Festa Major d’Hivern arrenca amb un programa d’activitats molt divers

L’Ajuntament organitza, conjuntament amb la participació i col·laboració de diferents entitats i de l’Agrupació del Comerç i la Indústria, una nodrida agenda d’activitats culturals, festives i nadalenques.

L’Ajuntament organitza, conjuntament amb la participació i col·laboració de diferents entitats i de l’Agrupació del Comerç i la Indústria, una nodrida agenda d’activitats culturals, festives i nadalenques, dirigides en gran part al públic infantil i familiar. La Festa Major d’Hivern, que culminarà amb la tradicional cavalcada de Reis del dia 5 de gener, torna amb concerts nadalencs, activitats esportives, fires i mercats de carrer o la celebració, el 31 de desembre, de la Diada de Santa Coloma, entre altres actes.

Pel que fa a les dates més immediates, del dia 7 al 14 de desembre, la Festa Major d’Hivern escalfarà motors amb activitats adreçades a tots els públics. L’Arbre dels Desitjos, tallers de cuina o de creació de joguines amb materials reciclats, així com sessions de contes entusiasmaran els més petits.

D’altra banda, la Biblioteca Can Peixauet, amb la col·laboració de Promoció de la Salut de l’Ajuntament, farà una xerrada i una exposició sobre la sida. Tallers, diverses mostres de fotografia, projeccions cinematogràfiques per a infants i adults o una vetllada poètica amb un recital de nadales de l’Orfeó Tanit, organitzada pel Centre Excursionista CEP, omplen el gruix de l’agenda.

El programa complet de la Festa el trobareu en aquest espai web.