Èxit de la IV Mostra Gastronòmica de Santa Coloma

La Rambla de Sant Sebastià ha acollit la IV Mostra Gastronòmica que enguany ha rebut 50.000 visitants i ha tornat a demostrar la gran qualitat i nivell de la restauració colomenca.

###NEWS_VIDEO_1###

El 23, 24 i 25 d'abril Santa Coloma ha esdevingut capital de la restauració i l'alimentació amb la Mostra Gastronòmica. La seva quarta edició ha destacat per l'alt nivell de les propostes dels restaurants, de les demostracions i dels tasts amb els plats més novedosos i per l'alta participació. Durant els tres dies, la Mostra ha rebut 50.000 visitants, 15.000 més que a la darrera edicició, i s'han dispensat 31.000 tiquets de tasts.

Una de les principals novetats d'enguany ha estat la participació, per primera vegada, del Campus de l'Alimentació de Torribera de la UB, mitjançant  estands amb informació sobre les novetats d'aquest projecte estratègic de ciutat. A més, el dissabte el catedràtic Claudi Mans, va oferir la conferència "El món alimentari del futur: el projecte Torribera". Amb l’inici del curs, a partir de setembre, es posaran en marxa tres nous pavellons que estan a punt de finalitzar les obres (un per docència, un per investigació i un altre tecnològic).

En la seva quarta edició, la fira s'ha consolidat com un dels esdeveniments gastronòmics destacats a Catalunya, pel que fa a nombre de visitants, qualitat de les tasts i de les demostracions. Els restaurants participants han valorat molt possitivament l'experiència que tindrà continuitat l'any 2011. La IV Mostra Gastronòmica ha estat organitzada per l'Ajuntament de Santa Coloma, amb l'empresa municipal Grameimpuls, l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) i l’Associació Colomenca d’Oci i Restauració (ACOR), amb la col·laboració dels Mercats Municipals i de l'Escola de Restauració de Santa Coloma.