El Pavelló Olímpic de Badalona acollirà els partits d'Industrias Santa Coloma

Aquest dissabte 16 de febrer, Industrias Santa Coloma de futbol sala, jugarà el seu primer partit de Lliga al Pavelló Olímpic de Badalona (18.00). El club ha decretat jornada de portes obertes per aquesta estrena.

El tancament provisional del Pavelló Nou de Santa Coloma, a causa de la remodelació integral que es farà en aquesta instal·lació, obliga al primer equip d’Industrias Santa Coloma, a jugar temporalment al Pavelló Olímpic de Badalona. Aquest dissabte ho farà per primer cop contra Osasuna Magna a partir de les 18.00.

Industrias Santa Coloma disputarà al municipi veí, com a mínim,  un total de 5 partits de la fase regular de la Lliga de Primera Divisió, i tots els partits oficials de la temporada 2019-2020.

Els socis i sòcies de l’entitat, aficionats i aficionades del futbol sala, es poden desplaçar per animar a l’equip en transport públic amb la línia 10 de metro (Estació Gorg) o bé l’autobús B30.

El club ha decidit per aquest primer partit que l’entrada sigui gratuïta amb l’objectiu que l’Olímpic de Badalona registri una molt bona entrada en aquesta estrena.