Convocatòria ciutadana sobre els usos de la fase 2 de Can Zam -ACTE AJORNAT-

L'acte previst per avui dimarts, a les 17.30 hores, a la Sala Miquelet del Teatre Josep Maria de Sagarra, de presentació de l'informe d'usos de la segona fase del Parc de Can Zam, ha quedat ajornat. Tant bon punt tinguem una nova data la difondrem als mitjans de comunicació municipals.

Tríptics informatius del procés participatiu

Els usos que ha escollit la ciutadania colomenca per a la futura fase 2 del parc de Can Zam han estat estudiats durant aquests mesos pels serveis tècnics de l'Ajuntament i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, de manera que s'ha pogut dibuixar un mapa provisional de l'ocupació d'aquest espai de 5,1 hectàrees al parc metropolità.

Per donar a conèixer el resultat d'aquests estudis i les raons per les quals a priori s'han considerat viables o no els usos proposats, us convidem a assistir a l'acte públic que tindrà lloc aquest dimarts 12 de febrer de 2019, a les 17.30 hores , a la sala Miquelet del Teatre Josep Maria de Sagarra.

Us recordem que el procés participatiu per als usos de la Fase 2 de Can Zam va ser una proposta ciutadana recollida en el marc de l'actual Pla d'Acció Municipal (PAM 2016-2019) i que amb aquesta convocatòria es tanca la fase de retorn dels resultats a la ciutadania prevista en l'actual Reglament Municipal de Participació i Govern Obert de Santa Coloma de Gramenet.