Aprovat el cartipàs de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que governarà el PSC en solitari

En el Ple del Consistori celebrat el dimarts, 10 de juliol, a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l'alcalde d'aquesta ciutat, Bartomeu Muñoz, ha donat a conèixer el decret mitjançant el qual ha quedat organitzar el cartipàs i l'assignació de responsabilitats de govern. L'Ajuntament de Santa Coloma estarà organitzat en tres grans àrees de gestió (Serveis Interns i promoció Econòmica, Serveis Territorials y Serveis a la Persona), cada una de elles presidida per tres dels nou tinents d'alcalde en que ha quedat formada la Junta de Govern Local.
Tant les àrees de gestió, com les ponències i les diverses delegacions de govern, així com les empreses municipals i organismes autonònoms, estaran totes presidides per un representat del Partit dels Socialistes de Catalunya; formació política que, amb 17 dels 27 membres que formen el Ple a Santa Coloma, governarà en solitari.
Els altres partits del Consistori: el PP (4 regidors), ICV-EUiA (4 regidors) i CiU (2 regidors) estaran a l'oposició i han votat abstenció en el cartipàs.