Tall de trànsit a l'encreuament entre els carrers Gaspar i Prat de la Riba

Afectacions de mobilitat per la reurbanització de Prat de la Riba -INCIDÈNCIA FINALITZADA-

El tall de trànsit a l'encreuament entre els carrers Gaspar i Prat de la Riba s'allargarà fins al 8 d'agost.

Després d'haver iniciat el dijous 14 de juliol la connexió del nou col·lector de Prat de la Riba amb el ja existent al carrer Balears, els treballs es traslladen ara a l’encreuament amb Gaspar. Això comporta afectacions de mobilitat per al veïnat de la zona, ja que des del dilluns 18 està tallat al trànsit l’encreuament fins a la finalització de les obres en aquest sector, el 8 d'agost.

El c/Gaspar, entre Prat de la Riba i Av. Pallaresa, queda sense sortida a Prat de la Riba: i només hi pot accedir el veïnat. Les persones usuàries poden accedir als seus aparcaments, però a la sortida a l’Av. Pallaresa només tenen l’opció d’agafar la B-20 direcció Montigalà.

Per minimitzar les molèsties mentre durin les obres l’Ajuntament ofereix a les persones usuàries dels guals ubicats al c/ Gaspar 2-4, 6, 8-10 i Av. Pallaresa 166, 174, 176 I 178, l’alternativa de poder estacionar, de forma gratuïta, els seus vehicles a l’esplanada del Recinte Torribera amb control d’accés mitjançant lectura de matrícula. Abans, però han de contactar amb l’Ajuntament per identificar el vehicle, al telèfon 93 462 40 37, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, o per correu a obrespratdelariba@gramenet.cat.

Es recomana aquestes persones que utilitzin l’aparcament alternatiu de Torribera, per tal d’evitar molèsties.

L'accés a l'aparcament alternatiu de Torribera s'ha de fer per Mossèn Camil Rosell, carrer del Nord, Wilson, Santa Eulàlia, Camí de Sant Jeroni de la Murtra i Pont de Torribera.