ACTUALITZAT - NO es prorrogaran les mesures restrictives de tancament dels accessos a les zones forestals que finalitzen aquesta nit

Davant la millora en les condicions meteorològiques previstes pels propers dies NO es prorrogaran les mesures restrictives que finalitzen aquesta nit. Davant d’aquesta situació de millora generalitzada, a proposta del Comitè Tècnic i amb el vistiplau del Consell Assessor del Pla INFOCAT, s’ha acordat no prorrogar les mesures restrictives vinculades al risc d’incendi que estan vigents des del passat divendres 22 i fins a les 23:59 hores d’avui dilluns.

Malgrat la proposta del Comitè Tècnic i amb el vistiplau del Consell Assessor del Pla INFOCAT, s’ha acordat no prorrogar les mesures restrictives vinculades al risc d’incendi que estan vigents des del passat divendres 22 i fins a les 23:59 hores d’avui dilluns 25 de juliol, es manté la crida a l'extrema prudència i ús responsable dels espais naturals. El risc no ha desaparegut. De fet, la massa forestal continuarà en risc alt d'ignició.

No hem d'oblidar que fins les 23:59 hores d'avui dilluns es mantenen les restriccions:

  • Tancats tots els accessos al Parc de la Serralada de Marina des de Santa Coloma.
  • Tancat l'accés al camí del Poblat Ibèric des de Ca Franquesa.
  • Tancat l'accés a Sant Jeroni de la Murtra
  • Tancat l'accés de vehicles i vianants al camí de la Font de l’Alzina. Només es permetrà l'accés en vehicle als treballadors del restaurant Font de l’Alzina. Els clients hauran d'accedir caminant.
  • Tancat l'accés a vianants al parc fluvial del Besòs en els trams: de Can Zam fins a Montcada i Reixach (marge esquerre) i des del Pont Vell fins a Montcada i Reixach (marge dret).

Policia Local, en col·laboració amb Mossos d'Esquadra, les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) i Protecció Civil despleguen un dispositiu especial de vigilància.

Cal recordar que en particular es mantenen les limitacions de vianants, per activitats de lleure i esportives i de la circulació de vehicles a motor en el medi natural. Aquesta limitació no serà d'aplicació als residents ni activitats que per la seva naturalesa resultin inajornables.