Activitats per commemorar un #25N lliure de violències

Sota el lema «Lliure de violències», Santa Coloma acull les activitats de commemoració del Dia Internacional per a l’Erradicació de la Violència contra les Dones, que se celebra el 25 de novembre.

Sota el lema «Lliure de violències», Santa Coloma torna a alçar la veu contra les violències masclistes. Durant tot el mes podem participar en múltiples actes per commemorar el 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones; les associacions de dones, les entitats i les institucions de la ciutat ens comprometem a vetllar per aconseguir una societat més igualitària i lliure de violències patriarcals.

Entre els actes programats, més d’una vintena durant el mes de novembre, destaquen per als pròxims dies:

21 de novembre (18 h). Biblioteca Central. L’hora del conte: Contes de nenes valentes, Gina Clotet. La Daniela vol ser pirata i per això haurà de superar un munt de proves i demostrar que no té por.

21 i 28 de novembre (18 h). La CIBA. Marxes exploratòries: La ciutat des d’una perspectiva de gènere. Les marxes exploratòries són una eina cabdal que facilita l’elaboració de les propostes i recomanacions de millora de la seguretat urbana amb perspectiva de gènere.

23 de novembre (10 h). La CIBA.

Diàlegs professionals: Quan cridem els nostres noms, amb Alba Alfageme, psicòloga especialitzada en victimologia i violència sexual i professora de psicologia de la Universitat de Girona.

25 de novembre, Pl. de la Vila

12 h. Violències masclistes: què hi tens a dir? Acte central de la campanya de prevenció protagonitzada per l’alumnat del centres educatius de Santa Coloma.

18 h. Concentració i lectura del Manifest unitari 25N. El Consell de les Dones convida la ciutadania a l’acte de denúncia contra totes les formes de violències masclistes que pateixen les dones i les nenes arreu del món.