Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Aquest diumenge 14 de juliol, es celebrarà la 26ena. edició de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Santa Coloma de Gramenet tornarà a participar en la campanya solidaria i de sensibilització “Mulla't per l’esclerosi múltiple”.

Per aquest motiu, els centres aquàtics colomencs del Complex Esportiu de Duett Can Zam, Complex Esportiu Municipal Duet Rambla Fondo, Complex Esportiu Torribera i Centre Esportiu Raval (CER) oferiran a tots els colomencs i colomenques la possibilitat de nedar i participar de les diferents activitats lúdiques preparades per aquest acte.
Mulla’t per l’esclerosi múltiple és una campanya de sensibilització social i de captació de fons, organitzada per la  Fundació Esclerosi Múltiple (FEM),  en la que participen 600 piscines de tot Catalunya, aquest any s’hi sumen, també, els clubs de vela de ports i platges catalans i més de 70.000 persones que es mullen nedant metres en solidaritat amb l’esclerosi múltiple.

La captació de recursos es realitza a través del material de merchandising que la pròpia Fundació subministra a les piscines per a la venda:  samarretes, gorres, tovalloles…, aquesta és la principal font d’ingressos de la campanya.

El Mulla’t durant aquest  temps ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple, una malaltia neurològica sense cura, de manera lúdica i festiva, fent un salt a l’aigua com a símbol de solidaritat amb les persones amb Esclerosi Múltiple.

Horaris a Santa Coloma:

  • Complex Esportiu Duet Can Zam: (10’00 a 13’00 hores)
  • Complex Esportiu Duet Rambla Fondo: (10 a 14’00 hores)
  • Centre Esportiu Raval: (9’30 a 13’30 hores)
  • Complex Esportiu Torribera: (11’00 a 13’30 hores)

La  Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és una entitat sense afany de lucre, que té com a objectius:

  • Fomentar i donar suport a la investigació científica de l’esclerosi múltiple.
  • Oferir atenció personalitzada d’informació i assessorament a les persones afectades, a la família i els amics. Actualment pateixen aquesta malaltia prop de 40000 persones.
  • Millorar l’atenció socio-sanitària de les persones afectades.
  • Sensibilitzar i donar a conèixer a la societat el problema de l’esclerosi múltiple.
  • El Mulla’t va celebrarà la seva primera edició l’any 1994