Festa de l'Orgull

Aquest dissabte 13 el Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar acollirà una 4a edició de la Festa de l'Orgull, des de les 11:00 hores.

«Love is love», aquest és el lema de la quarta Festa de l'Orgull, amb què Santa Coloma torna a reivindicar un any més els drets de les persones LGTBI i a defendre la diversitat afectiva i sexual. L'esdeveniment, organitzat per l'entitat Entenem Santa Coloma i l'Ajuntament, tindrà lloc aquest dissabte 13 de juliol, al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar, i s'adreça a tota la ciutadania: al matí hi haurà diverses activitats infantils i familiars i, durant la tarda i la nit, les actuacions artístiques i musicals hi prendran el relleu.

A partir de les 12 hores, i fins a les 24 h, els colors de l'arc de Sant Martí seran protagonistes al Mas Fonollar. Els infants podran gaudir amb un contacontes i dos tallers: un de pintar cares i l'altre, d'acolorir banderes, amenitzats amb la música de Toni DJ y Las Llamas que Llaman DJ Set. Per a las 12.30 h, s'ha organitzat un taller al jardí de Can Sisteré on es pintaran els bancs de colors. També, hi haurà  una festa de l'escuma (13 h) i un bingo (14 h), amb els presentadors Xavi Sideboy i la Srta. Charo.

I a la tarda, començaran les actuacions d'artistes, com el duet d'electropop Ladilla Rusa, format per Tania Lozano i Víctor F. Clares, que presentaran l'àlbum Estat de malestar. També, hi actuarà La Prohibida, una artista referent del col·lectiu LGTBI, tant al nostre país com a Amèrica Llatina. S'hi sumaran les actuacions de Sharonne, Yogurinha Borova, La Chica Barata, Rajah, Pam Pool, Meson Candelas, Alesha Charter, Toni DJ, Las Llamas que Llaman, DJ SET, Sociaixina i La Freijo.

Enguany, la Festa de l'Orgull posa el punt i final al programa «La Primavera dels drets», iniciat a l'abril per tal de visibilitzar el col·lectiu LGTBI, fer-hi arribar les seves propostes i conscienciar la població sobre la necessitat d'erradicar qualsevol tipus de discriminació per motius d'orientació sexual.

En l'organització de la Festa, hi han col·laborat diversos comerços de la ciutat com La Tienda SC, Uooh Design, El 1982 Birres & Burguers, LaCrep gelateria, Yesterday Music Bar i Bruixes de Gramenet.