Visita al Centre Paidós de Santa Coloma

L’alcaldessa Núria Parlon visita demà el centre Paidós acompanyada pel director de Càritas Diocesana de Barcelona, Salvador Busquets.

Santa Coloma de Gramenet, 12 de març de 2015. L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, visitarà demà 13 de març, a les 10.30 hores el centre Paidós d’aquesta ciutat. Aquest centre és un projecte impulsat per Càritas Diocesana de Barcelona juntament amb aquest Ajuntament i la Fundació Champagnat (Maristes), l’objectiu del qual és l’atenció integral de les famílies amb infants entre 0 i els 6 anys per a l’eradicació de la pobresa infantil. Actualment, el centre, que es va posar en marxa el gener, acompanya 8 famílies.

El projecte Paidós compta amb un equip interdisciplinari (format per professionals del món de l’educació social, el treball familiar i la psicologia) que treballa amb la família a nivell educatiu, terapèutic i comunitari. La intenció és augmentar els factors de protecció i resiliència dels infants, potenciar les capacitats com a pares i mares dels progenitors i facilitar el contacte d’aquestes famílies amb la resta dels serveis del territori.

Recordeu:

Dia i hora: Divendres 13 de març de les 10.30h

Lloc: Avinguda de Santa Rosa, 1-13.

Baixos 7ena.

Santa Coloma de Gramenet.

Metro L9. Estació Can Peixauet

 

Es prega confirmació en la mesura del possible

Per a més informació i/o contactes:**Càritas. Mitjans de Comunicació

Tel. 662 863 639 - www.caritasbcn.org**Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat