Tancat per seguretat el poliesportiu Can Sisteré

L’Ajuntament tanca el poliesportiu de Can Sisteré per motius

de seguretat mentre es fa un estudi de l’estructura de l’edifici.

Interior poliesportiu Can Sisteré

Santa Coloma de Gramenet, 1 de juny de 2016.- El poliesportiu de Can Sisteré romandrà tancat a qualsevol activitat fins que es realitzi un estudi tècnic de l’estructura de l’edifici. Aquesta mesura s’ha pres després que, en una revisió tècnica rutinària realitzada ahir a la tarda per avaluar l’estat de les diverses instal•lacions esportives de la ciutat, es detectessin unes esquerdes a les bigues del sostre d’aquest equipament municipal.

Tot i que els serveis tècnics consideren que no hi ha un perill imminent de col•lapse de l’estructura de l’edifici, el fet que no es pugui garantir la seguretat al cent per cent ha sigut decisiu perquè l’Ajuntament  prengui la decisió de tancament, ja que es considera imprescindible poder garantir la seguretat plena d’aquesta i de qualsevol instal•lació pública i si no es així s’ha de procedir, com s’ha fet ara, a realitzar les gestions adients per determinar l’abast de la reparació però sense posar en risc la seguretat de les persones usuàries.

Donat que el poliesportiu de Can Sisteré restarà tancat a partir d’avui per motius de seguretat -això vol dir que no es podrà utilitzar amb cap finalitat-, l’Ajuntament, a través del servei municipal d’Esports no autoritzarà el seu ús ni el seu accés, tret de les visites de tècnics especialitzats per fer actuacions o revisar la instal•lació. Un cop finalitzat aquest estudi, es farà la valoració de les actuacions correctores i, en el seu cas, la continuïtat o no de la instal•lació i, per tant, la seva reforma o enderroc. En qualsevol cas,  aquest poliesportiu no estarà disponible, com a mínim, en tota la temporada o curs que ve.

Totes les entitats usuàries de la instal•lació ja han estat avisades de la mesura de tancament, i tenen garantit que podran continuar amb la seva activitat en espais alternatius.  En aquest sentit, el calendari d´ús del poliesportiu de Can Sisteré finalitzava el 30 de juny i després d’aquesta data no hi ha registrada cap activitat prevista o autoritzada.


Per a més informació i/o contactes

Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Dori Morillo/Ana Belén Pérez
morilloga@gramenet.cat
premsa.comunicacio@gramenet.cat