Presentació de la nova seu del FICCG al Campus de l'Alimentació

Aquest dilluns es presenta la nova ser de l'Institut Català de la Cuina (FICCG) al Campus de l'Alimentació de la UB a Santa Coloma.

Santa Coloma de Gramenet, 26 de setembre.- Alfons Vilarrasa, director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, i Victòria Castell, responsable del Comitè Científic Assessor d'aquesta agència, pronunciaran una conferència sobre la nova normativa europea i la seva aplicació al nostre país, el proper dilluns 29 de setembre a partir de les 16:30 h al Campus de l’Alimentació de Torribera.Aquesta conferència és la carta de presentació oficial de la nova seu de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) al Campus de l'Alimentació de la UB, que ja es troba operativa des d'aquest mes de setembre.El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà la presentació d'aquesta nova seu de la FICCG a la UB, que correrà a càrrec del doctor Màrius Rubiralta, director del Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona; Pepa Aymamí, directora general de la FICCG, i Xavier Mestres, president d'aquesta fundació. .

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon obrirà l’acte i el vicerector de Política Acadèmica i Qualitat, Gaspar Rosselló, el clourà.

RECORDATORI

  • Presentació de l'Institut Català de la Cuina al Campus de l'Alimentació de la UB presidida pel conseller Josep Mª Pelegrí i Conferència sobre els al·lergògens als restaurants (Implementació Reglament 1169/2011 de la UE) a càrrec de l'Agència de Salut Pública de CatalunyaDia: Dilluns, 29 de setembreHora:  16:30 de la tardaLloc: Campus de l'Alimentació de la UB (Sala de les Voltes, la Masia, Recinte Torribera. C/ Prat de la Riba, 171, Santa Coloma de Gramenet)

.

Unitat de Comunicació

Gran Via de les Corts Catalanes, 585

Tel. +34 93 403 55 44

premsa@ub.edu

www.ub.edu

.

Servei de Premsa i Comunicació

Dori Morillo / Ana B. Pérez

93 462 40 13 – 618 045 488
comunicació@gramenet.cat