Santa Coloma de Gramenet, 26 de setembre.- Alfons Vilarrasa, director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, i Victòria Castell, responsable del Comitè Científic Assessor d'aquesta agència, pronunciaran una conferència sobre la nova normativa europea i la seva aplicació al nostre país, el proper dilluns 29 de setembre a partir de les 16:30 h al Campus de l’Alimentació de Torribera.
Aquesta conferència és la carta de presentació oficial de la nova seu de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) al Campus de l'Alimentació de la UB, que ja es troba operativa des d'aquest mes de setembre.
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà la presentació d'aquesta nova seu de la FICCG a la UB, que correrà a càrrec del doctor Màrius Rubiralta, director del Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona; Pepa Aymamí, directora general de la FICCG, i Xavier Mestres, president d'aquesta fundació. .
L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon obrirà l’acte i el vicerector de Política Acadèmica i Qualitat, Gaspar Rosselló, el clourà.
RECORDATORI
- Presentació de l'Institut Català de la Cuina al Campus de l'Alimentació de la UB presidida pel conseller Josep Mª Pelegrí i Conferència sobre els al·lergògens als restaurants (Implementació Reglament 1169/2011 de la UE) a càrrec de l'Agència de Salut Pública de Catalunya
Dia: Dilluns, 29 de setembre
Hora: 16:30 de la tarda
Lloc: Campus de l'Alimentació de la UB (Sala de les Voltes, la Masia, Recinte Torribera. C/ Prat de la Riba, 171, Santa Coloma de Gramenet)
.
Unitat de Comunicació
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
Tel. +34 93 403 55 44
.
Servei de Premsa i Comunicació
Dori Morillo / Ana B. Pérez
93 462 40 13 – 618 045 488
comunicació@gramenet.cat