L’Ajuntament demana la retirada immediata de la publicitat de l’empresa Duet Sports del Centre Esportiu Municipal Can Zam

Davant la campanya publicitària apareguda avui a diferents OPIS de la ciutat el govern municipal a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet fa el següent comunicat:

  • Lamentem profundament el to d’aquesta campanya publicitària que atempta contra els principis d’igualtat de gènere que sempre ha defensat aquest govern. Per això hem exigit a l’empresa concessionària de la instal·lació municipal la seva retirada immediata per considerar-la una agressió als drets i dignitat de les dones.
  • El Centre Esportiu Municipal Can Zam és una instal·lació municipal gestionada per l’empresa concessionària Duet Spots. L’empresa està obligada a incorporar l’escut municipal a tota la papereria i imatge corporativa, però en aquest cas l’Ajuntament no ha estat informat prèviament dels continguts d’aquesta campanya.
  • Aquest govern ha manifestat el seu malestar a la direcció de l’empresa. A més li ha recordat que ha de presentar prèviament a l’Ajuntament el contingut de futures campanyes que vulgui tirar endavant.
  • Aclarir que l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet no ha destinat, ni destina ni un sol euro a les campanyes publicitaris de les empreses concessionàries de les instal·lacions esportives de la ciutat. Per la qual cosa deixa clar que aquesta iniciativa no ha estat pagada amb recursos municipals.