El Rock Fest tornarà a reunir les millors bandes internacionals de heavy i rock a Santa Coloma

Enguany actuaran 41 bandes els dies 15,16 i 17 de juliol als diferents escenaris del parc de Can Zam.

IMATGE - Foto de familia de l'acte de presenta amb -d'esquerra a dreta- Eva Gimenez (presidenta de l’associació Asdent), Rafa Basa (director de la página web RafaBasa.com), Armando de Castro (guitarrista i fundador de Barón Rojo), Núria Parlon (alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet), Hansi Kürsch (cantante de Blind Guardian), Inés Quintana (representant de la promotora RocknRock), Petra Jiménez (tinenta d’alcaldessa i regidora de Cultura) y Vicente “Mariskal” Romero (director de la revista “La Heavy” i de ràdio Mariskal Rock.)

Santa Coloma de Gramenet, a 4 de maig de 2016.- La ciutat de Santa Coloma tornarà a ser l’epicentre de la música rock i heavy els propers dies 15,16 i 17 de juliol, amb la celebració de la tercera edició del festival Rock Fest Barcelona al parc de Can Zam. Aquest matí s’ha celebrat la roda de premsa de presentació de l’esdeveniment a l’Auditori Can Roig i Torres, en un acte que ha estat presidit per l’alcaldessa Núria Parlon i que ha aplegat organitzadors (representants de l’empresa promotora Produccions RockNRock SL); músics com el cantant de Blind Guardian, Hansi Kürsch, el guitarrista i fundador de Barón Rojo, Armando de Castro; la presidenta de l’associació Asdent, Eva Gimenez; a més de periodistes i representants polítics de la ciutat com la tinenta d’alcaldessa i regidora de Cultura, Petra Jiménez, i el regidor de Promoció de la ciutat i turisme, Pedro Cano.

L’alcaldessa ha destacat que el Rock Fest “és un actiu per a la dinamització econòmica de la ciutat en clau turística” i alhora ha agraït “l’ús cívic que ha fet el públic assistent de l’entorn de Can Zam durant els dies de l’esdeveniment, a les darreres edicions” . En aquest sentit, recorda l’alcaldessa que “el respecte per l’espai i el civisme entre tots i totes són fonamentals per gaudir del festival”.

Èxit de públic en les darreres edicions

Més de 54.200 persones van assistir al Rock Fest de l’any passat, el que representa una mitjana de 18.000 persones cada dia, com ha informat l’alcaldessa, i l’ambient va ser de connexió, civisme i respecte envers les instal•lacions del parc de Can Zam.

Per a la propera edició s’esperen xifres de participació majors, ja que han confirmat la seva participació 41 bandas de música, entre les quals figuren hi Iron Maiden, King Diamond, Whitesnake, Twisted Sister (per tercer any consecutiu a Santa Coloma), Slayer o Blind Guardian, i Barón Rojo, entre molts altres. Un cartell d’autèntic  luxe segons experts. No faltarà la presència de grups colomencs, ja que també estan inclosos Nonsense i Alyanza.

Un festival de les dimensions del Rock Fest, considerat com un dels esdeveniments musicals de l'estiu a Catalunya i, per a molts, el festival de rock dur de referència a Espanya, és sinònim indiscutible de la projecció internacional de la ciutat on se celebra. Segons l’organització, en aquests moments hi ha entrades venudes a persones de seixanta països.

Impacte econòmic positiu sobre Santa Coloma


És ja innegable l'impacte econòmic directe i indirecte que un esdeveniment d'aquestes característiques té sobre la nostra ciutat. Així, a la darrera edició, l'Ajuntament va encarregar a la societat municipal Grameimpuls un estudi sobre l’impacte del festival, que va desvetllar que l’impacte econòmic positiu sobre la ciutat es va xifrar en 1.470.905,62 euros. L’alcaldessa ha informat que aquest any es durà a terme de nou un estudi anàleg.

Com en anteriors edicions, hi haurà una promoció d’entrades per a veïns i veïnes de Santa Coloma. Més de 1.800 colomencs podran accedeixin de forma gratuïta a la primera sessió del festival el divendres 15 de juliol. La manera d’obtenir aquestes entrades es donarà a conèixer pròximament.

La vessant solidària tornarà a estar present al Rock Fest, un cop més en col•laboració amb l'associació ASDENT.  Més informació a www.rockfestbarcelona.com


**Adjuntem imatge de l’acte de presentació d’avui, amb Eva Gimenez (presidenta de l’associació Asdent), Rafa Basa (director de la página web RafaBasa.com), Armando de Castro (guitarrista i fundador de Barón Rojo), Núria Parlon (alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet), Hansi Kürsch (cantante de Blind Guardian), Inés Quintana (representant de la promotora RocknRock), Petra Jiménez (tinenta d’alcaldessa i regidora de Cultura) y Vicente “Mariskal” Romero (director de la revista “La Heavy” i de ràdio Mariskal Rock.)


Per a més informació i/o contactes:

Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)
comunicacio@gramenet.cat
premsa.comunicacio@gramenet.cat