Mes seleccionat

La prova atlètica que es disputarà al Parc de la Bastida el diumenge 24 (09:00h) tindrà dos recorreguts de 5 i 10,5 quilòmetres.

Llegir més

Les subvencions per a famílies monoparentals i persones més grans de 65 anys que visquin soles es poden demanar fins el 20 de maig (s'ha prorrogat el...

Llegir més

L'Ajuntament, mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls, organitza la sessió formativa gratuïta "Com crear la imatge del nostre comerç".

Llegir més

El dimecres 20 de maig, l'Ajuntament -mitjançant Grameimpuls- ha programat una sessió formativa gratuïta per orientar-los en la tramitació de factures...

Llegir més

La Comissió d’Emergència i Ajut Humanitari del Consell de Cooperació i Solidaritat ja ha concretat una aportació econòmica per ajudar a la població...

Llegir més

L'objectiu és modernitzar els punts de llum en carrers i places amb criteris mediambientals, i materials que redueixin costos i emissions contaminants...

Llegir més

El Museu Torre Balldovina s'afegeix a aquesta iniciativa i obre les seves portes aquest dissabte 16 (de 21 a 24h) amb una triple proposta.

Llegir més

Aquest dijous 21 (18h) es fa la sessió "Passa'm l'arròs", a càrrec del xef colomenc Víctor Quintillà. Les inscripcions ja estan tancades.

Llegir més

Aquesta jornada lúdica i esportiva, adreçada a tots els públics, es viurà el diumenge 17 per apropar a la ciutadania l'entorn fluvial.

Llegir més

Jordi Galceran i Sergi Belbel ens porten "El crèdit" amb Jordi Boixaderas i Jordi Bosch sobre l'escenari aquest dissabte 16 (21h).

Llegir més