Mes seleccionat

El divendres 14 (21.00) el violinista Bernat Prat i el pianista Albert Jiménez protagonitzaran el darrer concert de la programació semestral.

Llegir més

El diumenge 16 (10.00) AEL-SAP ha organitzat una prova atlètica benèfica contra el càncer al Complex Torribera en el marc de La Marató de TV3.

Llegir més

Presentació del carnet de descompte als establiments comercials locals pels members de les associacions de pares i mares d'alumnes.

Llegir més

Dimecres 5, entre les 9 del matí i les 6 de la tarda, es tallarà el trànsit al carrer d'Irlanda entre l'Avinguda dels Banús i Mn. Jacint Verdaguer.

Llegir més

Aquest dissabte 15, dins de la campanya "Aquest Nadal, obre el teu cor" es farà una jornada solidària al CRJ Mas Fonollar i el comerç local sortirà al...

Llegir més

El crooner oferirà un concert el divendres 14 (21.00) i el quintet nord-americà de gospel actuarà el diumenge 16 (19.30).

Llegir més

Davant la dificultat d’entendre les factures dels serveis bàsics, l’OMIC organitza una xerrada el dimarts 11 (16.00) al Museu Torre Balldovina,...

Llegir més

Fins dissabte 15, a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré es desenvolupa la quarta edició d'aquest festival amb projeccions gratuïtes.

Llegir més