Mes seleccionat

Santa Coloma viu aquests dies diverses activitats festives, lúdiques, esportives i culturals dins del programa de les festes d'hivern.

Llegir més

El dissabte 22 (11.00) es "farà cagar el Tió" a diversos punts de Santa Coloma per mostrar el rebuig ciutadà contra l'actual projecte de la MAT.

Llegir més

El mediàtic monologuista David Guapo presenta "#quenonosfrunjanlafiesta" el divendres 21 de desembre (20.30) i el cap de setmana s'hi estrena "Ârtica"...

Llegir més

L'exposició del fotoperiodista colomenc, Samuel Aranda, es pot visitar a Can Sisteré fins al 31 de desembre.

Llegir més

El mediàtic monologuista David Guapo presenta l'espectacle "#quenonosfrunjanlafiesta" el divendres 21 (20.30) i el cap de setmana s'hi estrenarà...

Llegir més

Dotze artistes arrelades a la ciutat són les protagonistes del Calendari de les Dones 2013.

Llegir més

Casa Àsia presenta el diumenge 23 (12.00) a l'Auditori, amb entrada lliure, aquest espectacle musical inclòs a la I Mostra de Talents Àsiàtics.

Llegir més

Doble programa el divendres 21 (20.00h) amb la projecció de "El guateque" i "La invasión de los ladrones de cuerpos" amb entrada lliure.

Llegir més

La segona edició d'aquesta fira es viurà el divendres 21 i el dissabte 22 (10.00) a la Plaça de la Vila i a l'Avinguda de la Generalitat.

Llegir més

En la jornada solidària del passat dissabte es van recollir 1.800 joguines i gairebé 900 aliments envasats gràcies a l'aportació de la ciutadania....

Llegir més