Mes seleccionat

Les obres milloraran la mobilitat de vianants i l'accessibilitat del veïnat. Els veïns i les veïnes han participat amb l'Ajuntament en el projecte.

 

Llegir més

Els treballs de reparació d'una reixa provocaran aquesta setmana afectacions en el trànsit d'aquesta via de Santa Coloma.

Llegir més

Amb el carnet Sagarra Club, es gaudeix d'un 50% de descompte en totes les funcions i es pot assistir a conferències, assajos oberts i espectacles...

Llegir més

Grameimpuls i la Fundació b_TEC organitzen aquest matí a Can Sisteré una jornada que planteja com la innovació pot ajudar a superar la crisi actual a...

Llegir més

Aquest divendres 3 (18.00) Barri a Escena porta l'espectacle infantil "Contes de la lluna sota les estrelles" al Centre Cívic del Llatí.

Llegir més

Els instituts i les escoles de Santa Coloma han programat diversos actes per celebrar avui dilluns 30 aquesta diada.

Llegir més

Aquest divendres 3 de febrer (21.00) es farà el tradicional àpat solidari a l'Institut Ramón Berenguer IV de la nostra ciutat.

Llegir més

El dissabte 4 de febrer (10.00) es podrà gaudir de l'artesania més variada en aquesta cèntrica via de Santa Coloma de Gramenet.

Llegir més

Grameimpuls organitza una sessió de treball sobre Google DOCS avui dijous 2 de febrer (16.00) a Can Sisteré.

Llegir més

Un total de 1.123 persones de Santa Coloma de Gramenet en situació d’atur es beneficien del programa d’ocupació i formació laboral “Treball als...

Llegir més