Mes seleccionat

El diumenge 2 (17.30) es farà al Poliesportiu Nou aquest tradicional festival organitzat pel Club Patí Gramenet.

Llegir més

Sota el lema "La inversió que retorna", la Federació de Fires de Catalunya ha celebrat la seva 19ª trobada anual a Santa Coloma.

Llegir més

Representants de set instituts de la ciutat i un grup d'alumnes de l'Institut Terra Roja han fet un recorregut per les instal.lacions d'aquest campus...

Llegir més

Trobada informativa sobre l’Ordre del dia de la sessió ordinària del Ple Municipal que tindrà lloc el proper dilluns 26 de novembre.

 

Llegir més

La plantilla de Gramepark es reduirà amb nou acomiadaments i cinc canvis de contracte per baixar les despeses de l’empresa municipal.

Llegir més

El dimecres 28 (13.30), l'Ajuntament, mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls, organitza una trobada d'empreses del Barcelonès Nord a Sant Adrià.

Llegir més

El XLI Cros Antoni Amorós es disputa el diumenge 25, a partir de les 09.30, al Parc de Can Zam.

Llegir més

Destaca la concentració ciutadana a la plaça de la Vila per emplenar-la amb paraigües violetes (26 novembre, 18 hs) i la presentació del nou “Protocol...

Llegir més

L'espectacle "Posavasos" dels germans Álex i Alfonso Martínez tanca el dissabte 24 (21.00) el cicle d'humor Sagarra Comedy. El diumenge 25 (12.00) hi...

Llegir més

El dilluns 26 es tallarà Av. Banús entre c/Irlanda i c/ Magalhaes, per la construcció de l'edifici d'habitatge públic a la cantonada c/Irlanda-Banús.

Llegir més