Mes seleccionat

S’han repartit més de 450 invitacions per a la sessió de divendres del festival Rock Fest BCN que es farà a Can Zam els dies 4 i 5 de juliol.

Llegir més

S'introdueixen petits canvis per gestionar el millor possible l'afluència de públic al CRJ Mas Fonollar.

Llegir més

Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa el documental "La caja de cerillas", de David Airob sobre el fotoperiodsita Juan Guerrero. Es fara la...

Llegir més

Arriben a Cementiri Vell-Pallaresa i Guinardera.

Llegir més

Dilluns es presenta al Palau de la Virreina de Barcelona el documental “La caja de cerillas”, de David Airob, sobre el fotògraf colomenc Joan...

Llegir més

L'Ajuntament recomana precaució a l'hora de llançar coets o petards, i recorda que està prohibit fer focs a la via pública.

Llegir més

Pre-estrena a la Biblioteca Singuerlín del documental "La caja de cerillas" de David Airob sobre el fotoperiodista Joan Guerrero.

Llegir més

El dimecres 18 (20.15) la Regidoria de Polítiques d'Igualtat organitza un networking al Centre Cívic Riu amb l'empresària colomenca Eva Moreno.

Llegir més

El dilluns 16 de juny començaran a distribuir-se 5.000 invitacions per assistir a la primera jornada de festival Rock Fest BCN que tindrà lloc al parc...

Llegir més

L'Ajuntament organitza, mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls, el curs "Emprenedors Col·laboratiu" al Centre d'empreses Can Peixauet.

Llegir més