Xerrada al marc del Pla Educatiu d'Entorn el 10 de novembre

Des del Pla Educatiu d’Entorn informem que el dilluns 10 de novembre, al CEIP Banús (Av. Del Banús, 68), a les 15’15h., es realitzarà la  xerrada LA FAMÍLIA: UN CONTEXT DE SOCIALITZACIÓ DIVERS I PRIVILEGIAT PER EDUCAR ELS NOSTRES FILLS I FILLES, que anirà a càrrec de l'entitat Associació e-kre@.

Es tracta d’una xerrada  oberta a la participació de totes les famílies i professorat interessats de tots els centres educatius de Santa Coloma de Gramenet. Només cal trucar al telèfon 93 3863071 per confirmar l’assistència.

L’objectiu de l’activitat és el d’informar i ajudar les persones interessades en relació a l’importància i les estratègies per a facilitar la socialització dels infants vers el seu entorn.

D’altra banda, es pretén crear un espai de trobada i de diàleg que permeti analitzar i compartir la tasca educativa de les mares i els pares des de la perspectiva de la diversitat familiar.

Així mateix, i dintre de la programació de xerrades informatives del primer trimestre, avancem que el 15 de desembre, a l'IES Les Vinyes (C/ d'Amèrica, 53) es parlarà del  tema de  LES RELACIONS FAMILIARS: ELS DIFERENTS ESTATS EMOCIONALS DELS ADOLESCENTS. A càrrec de l'Entitat Centre d'Estudis de l'Esplai (Fundació Catalana de l'Esplai).

Aquestes activitats estan incloses en el programa " Aprendre amb tu 2008" de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.