Xarxa Nord: Itinerari d’impuls empresarial per a autònoms i microempreses

L'Ajuntament mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls ofereix de forma gratuïta a partir del dia 3 un programa d’impuls empresarial adreçat a autònoms i microempreses.

L’Ajuntament de Santa Coloma a través de l'empresa municipal Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, oferirà un programa d’impuls empresarial adreçat a autònoms i microempreses que rep el nom de Xarxa Nord, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Xarxa Nord pretén potenciar i consolidar els projectes i les empreses del territori a través d'itineraris intensius que combinen formació i consultoria en diferents temàtiques al llarg de 7 sessions de 4 hores de durada cadascuna que aniran des de la gestió del temps, el pla de màrqueting, els aspectes jurídics, laborals i fiscals fins un pla d’acció personal o com fomentar les habilitats per ser un bon comercial entre d’altres.

Les sessions seran el  3, 10, 17 i 24 de febrer i 2, 11 i 16 d’abril al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). El programa és gratuït i les places són limitades però cal formalitzar una inscripció prèvia. Més informació trucant al  93 466 52 24 o bé adreçant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat.