Visita dels mitjans de comunicació a les noves instal·lacions del Teatre JosepVisita dels mitjans de comunicació a les noves instal·lacions del Teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet

La visita té l’objectiu de mostrar als representants del mitjans la reforma de l’equipament abans de la presentació al públic. Es farà un recorregut per les renovades instal·lacions del teatre: la nova Sala Sagarra, amb una capacitat per a 570 localitats, la nova sala Miquelet amb grada retràctil (140 localitats), els nous camerinos i vestuaris, entre d’altres elements remodel·lats.

Santa Coloma de Gramenet, a 16 de febrer de 2010. Demà dimecres a les 11 hores es farà una visita a les noves instal·lacions del Teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet. Es realitzarà un recorregut per la nova Sala Sagarra –la sala més gran del Teatre, amb capacitat per  570 localitats-, la nova Sala Miquelet (140 localitats i amb grada retràctil), la caixa escènica destinada a muntatges poc convencionals, els nous camerinos i vestuaris, entre d’altres elements del renovat equipament.

Aquesta visita al nou teatre estarà presidit per l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, que realitzarà tot el recorregut i atendrà als mitjans de comunicació.

Per al procés de transformació del nou Teatre Sagarra, l’Ajuntament ha destinat 4.552.790,76 euros d’inversió.

Per a celebrar la seva reobertura, l’Ajuntament organitza per aquest proper diumenge 21 de febrer (de 10.00 a 14.00 hores), una jornada de portes obertes per a mostrar al públic la gran transformació de l’equipament. D’altra banda, el gran teló del Sagarra s’obrirà el proper 25 de febrer, amb una comèdia de gran prestigi: American Buffalo, del dramaturg nord-americà David Mamet. Serà l’inici de la nova programació d’aquest teatre pels proper mesos (www.teatresagarra.cat ).

Per a més informació

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat