Viquimarató de Santa Coloma

Tindrà lloc el dissabte 9 de maig a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré amb l'objectiu de millorar la informació sobre el patrimoni cultural de la ciutat a Viquipèdia.

IMATGE - Ubicació de la nova comissaria

El proper dissabte 9 de maig pel matí tindrà lloc la primera Viquimarató de Santa Coloma de Gramenet. La Viquimarató és una activitat organitzada pel Museu Torre Balldovina, la Biblioteca de Singuerlín, el CNL L’Heura i Amical Wikimedia, que té per objectiu millorar articles relatius al Patrimoni cultural de Santa Coloma de Gramenet. Al mateix temps, també vol servir per donar a conèixer la Viquipèdia entre aquelles persones que no hi estiguin avesades, a través d'un petit curs d'edició wiki per a usuaris novells.

Per participar no cal ser experts en història local ni en informàtica, només consultar la informació pràctica a https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Viquimarat%C3%B3_Santa_Coloma_de_Gramenet i inscriure’s prèviament a qualsevol d’aquestes adreces de correu: b.sta.colomag.s@diba.cat o museutorreballdovina@gramenet.cat.

Data i lloc:
Dissabte 9 de maig de 2015 a la Biblioteca de Singuerlín - Salvador Cabré, de Santa Coloma de Gramenet.

Programa:

  • 10:00 Presentació
  • 10:15 Inici Viquimarató + taller d'iniciació a la Viquipèdia
  • 11:30 Esmorzar
  • 14:00 Feina feta! Tothom a casa seva

Inscripcions:
Per apuntar-vos a l'esdeveniment podeu fer-ho vosaltres mateixos (si esteu donats d'alta a la Viquipèdia) a la pàgina de l’esdeveniment, o bé escrivint als correus b.sta.colomag.s@diba.cat o museutorreballdovina@gramenet.cat. No és obligatori però sí molt convenient per facilitar la organització.